Routebeschrijving naar de Kolonel Bourgstraat 122 te 1140 Brussel

1. Met het openbaar vervoer

Bussen 21 (Maes), 79 (Kraainem) en 80 (Haren) stoppen allemaal aan de halte Carina, die zich net aan de overkant van de straat bevindt van de Kolonel Bourgstraat 122.

Vanuit het treinstation Brussel-Centraal

U neemt metro 1 in de richting van Hermann-Debroux of Stokkel. Een viertal minuten later stapt u af aan de halte Schuman. Vervolgens neemt u bovengronds bus 79 in de richting van Kraainem of bus 21 in de richting van Maes. Een tiental minuten later stapt u af aan de halte Carina. Deze halte ligt tegenover de Kolonel Bourgstraat 122. Geschatte duur van deze reisweg is 30 minuten.

Opgelet: in het geval van een Europese top is het metrostation Schuman gesloten. U kunt dan verder rijden met de metro tot Merode en daar bus 80 richting Haren nemen.

Vanuit het Brussels treinstation Merode

U neemt bus 80 richting Haren. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit aan de halte Carina.

2. Met de wagen

Unisoc heeft twee parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers achter het gebouw. Beiden zijn aangeduid met het unisoc-logo.

· Vanuit Brussel

Voorbij het Meiserplein volgt u de Leuvensesteenweg in de richting van Leuven. U slaat vervolgens rechtsaf naar de Jacques Georginlaan.

Aan de eerste rotonde rijdt u rechtdoor. Aan de tweede rotonde neemt u de tweede afslag: dit is de Kolonel Bourgstraat. De inrit van de gemeenschappelijke parking ligt net voor de volgende rotonde. Om de parking te bereiken keert u wel eerst om via de rotonde.De inrit van de gemeenschappelijke parking ligt net voor de volgende rotonde. Om de parking te bereiken keert u wel eerst om via de rotonde.

· Vanuit Antwerpen

Neem de E19 in de richting van Brussel/Mechelen. Na zo’n 35 km houdt u links aan voor de A1/Machelen in de richting van E40/Gent/EXPO. Zo komt u op de Brusselse buitenring terecht (R0). Eenmaal op deze Ring neemt u de afrit in de richting van de E40/Luik/Leuven/Brussel.

U voegt in op de E40 in de richting van Brussel en neemt vervolgens de uitrit Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere.

U blijft rechts aanhouden en neemt afrit 18 Reyers. Deze afrit heeft ook een splitsing, U houdt rechts aan. Bij het stopbord van de weg slaat u onmiddellijk rechtsaf op de Kolonel Bourgstraat. Na twee rotondes te passeren ziet u aan uw linkerzijde de Kolonel Bourgstraat 122, net voor de volgende rotonde

Geschatte duur van deze reisweg is 40 minuten.

· Vanuit Gent

U neemt de E40 in de richting van Brussel. Na zo’n 45 km houdt u links aan voor de E40/Groot-Bijgaarden in de richting van E411/Namen/E40/Luik/Luchthaven Zaventem/E19/Antwerpen/A12. De richting E40/Groot-Bijgaarden gaat over in de Brusselse buitenring (R0). Na zo’n 17 kilometer neemt u de uitrit E40/Luik/Leuven/Brussel.

U voegt vervolgens in op de E40 in de richting van Brussel. Na zo’n 2,5 km neemt u de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 55 minuten.

· Vanuit Luik

U neemt de E40 in de richting van Brussel. U neemt de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 60 minuten.

· Vanuit Charleroi

U neemt de E420 en later de E19 in de richting van Brussel. U volgt de richting Ring Oost in de richting van Brussel. U neemt de uitrit E40 richting Leuven/Luik/Brussel. U volgt richting Brussel. Op de E40 neemt u de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 50 minuten.

· Vanuit Namen

U neemt de E411 in de richting van Brussel. Ter hoogte van Jezus-Eik, neemt u Uitrit 1 richting E40. Op de Ring neemt u de uitrit E40 richting Leuven/Luik/Brussel. U volgt richting Brussel. Op de E40 neemt u de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 50 minuten.