Routebeschrijving naar de Kolonel Bourgstraat 122 te 1140 Brussel

1. Met het openbaar vervoer

Bussen 21 (Lekaerts/Nato), 79 (Kraainem) en 80 (Maes) stoppen allemaal aan de halte Carina, die zich net aan de overkant van de straat bevindt van de Kolonel Bourgstraat 122.

Vanuit het treinstation Brussel-Centraal

U neemt Metro 1 in de richting van Hermann-Debroux of Stokkel. Een viertal minuten later stapt u af aan de halte Schuman. Vervolgens neemt u bovengronds bus 79 in de richting van Kraainem of bus 21 in de richting van Lekaerts/NatoPermeke/Brussels Airport. Een tiental minuten later stapt u af aan de halte Carina. Deze halte ligt tegenover de Kolonel Bourgstraat 122. Geschatte duur van deze reisweg is 30 minuten.

Opgelet: in het geval van een Europese top is het metrostation Schuman gesloten. U kunt dan verder rijden met de metro tot Merode en daar bus 80 richting Maes nemen.

Vanuit het Brussels treinstation Merode

U neemt bus 80 richting Maes. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit aan de halte Carina.

2. Met de wagen

unisoc heeft twee parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers achter het gebouw. Beiden zijn aangeduid met het unisoc-logo.

· Vanuit Brussel

Voorbij het Meiserplein volgt u de Leuvensesteenweg in de richting van Leuven. U slaat vervolgens rechtsaf naar de Jacques Georginlaan.

Aan de eerste rotonde rijdt u rechtdoor. Aan de tweede rotonde neemt u de tweede afslag: dit is de Kolonel Bourgstraat. De inrit van de gemeenschappelijke parking ligt net voor de volgende rotonde. Om de parking te bereiken keert u wel eerst om via de rotonde.De inrit van de gemeenschappelijke parking ligt net voor de volgende rotonde. Om de parking te bereiken keert u wel eerst om via de rotonde.

· Vanuit Antwerpen

Neem de E19 in de richting van Brussel/Mechelen. Na zo’n 35 km houdt u links aan voor de A1/Machelen in de richting van E40/Gent/EXPO. Zo komt u op de Brusselse buitenring terecht (R0). Eenmaal op deze ring neemt u de afrit in de richting van de E40/Luik/Leuven/Brussel.

U voegt in op de E40 in de richting van Brussel en neemt vervolgens de uitrit Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere.

U blijft rechts aanhouden en neemt afrit 18 Reyers. Deze afrit heeft ook een splitsing, U houdt rechts aan. Bij het stopbord van de weg slaat u onmiddellijk rechtsaf op de Kolonel Bourgstraat. Na twee rotondes te passeren ziet u aan uw linkerzijde de Kolonel Bourgstraat 122, net voor de volgende rotonde

Geschatte duur van deze reisweg is 40 minuten.

· Vanuit Gent

U neemt de E40 in de richting van Brussel. Na zo’n 45 km houdt u links aan voor de E40/Groot-Bijgaarden in de richting van E411/Namen/E40/Luik/Luchthaven Zaventem/E19/Antwerpen/A12. De richting E40/Groot-Bijgaarden gaat over in de Brusselse buitenring (R0). Na zo’n 17 kilometer neemt u de uitrit E40/Luik/Leuven/Brussel.

U voegt vervolgens in op de E40 in de richting van Brussel. Na zo’n 2,5 km neemt u de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 55 minuten.

· Vanuit Luik

U neemt de E40 in de richting van Brussel. U neemt de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 60 minuten.

· Vanuit Charleroi

U neemt de E420 en later de E19 in de richting van Brussel. U volgt de richting Ring Oost in de richting van Brussel. U neemt de uitrit E40 richting Leuven/Luik/Brussel. U volgt richting Brussel. Op de E40 neemt u de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 50 minuten.

· Vanuit Namen

U neemt de E411 in de richting van Brussel. Ter hoogte van Jezus-Eik, neemt u Uitrit 1 richting E40. Op de ring neemt u de uitrit E40 richting Leuven/Luik/Brussel. U volgt richting Brussel. Op de E40 neemt u de uitrit in de richting van Centrum/Europese Gemeenschap/Meiser/Reyers/Evere. Vanaf hier volgt u het traject zoals hierboven beschreven voor Antwerpen.

Geschatte duur van deze reisweg is 50 minuten.