Coronavirus: overheidsopdrachten

Naar aanleiding van de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad zijn er veel vragen gerezen over de goede werking van overheidsopdrachten, zowel bij de gunning als bij de uitvoering van de opdrachten.

Public Procurement 3.JPG

Om deze vragen te beantwoorden, heeft Publicprocurement.be, de portaalsite Overheidsopdrachten van de Dienst Overheidsopdrachten van de FOD Strategie en Ondersteuning in samenwerking met de Dienst Overheidsopdrachten van de FOD Kanselarij van de Eerste Minister, zopas een reeks antwoorden gepubliceerd die u ter beschikking werden gesteld in de rubriek FAQ - Covid19.

U vindt antwoorden op de 13 meest gestelde vragen. Mag bijvoorbeeld gebruik maken van de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking? Of Welke formaliteiten zijn van toepassing om onvoorzienbare omstandigheden in te roepen? Kan in de datum voor de indiening van de offertes nog verdagen?

Om meer te weten te komen over alle verduidelijkingen over de overheidsopdrachten die door de federale administratie worden gegeven, klik hier.

 

Terug naar themafiche